“New beginnings”

Een website maken. Dat doe je even dacht ik ruim een jaar geleden Maar, zoals vaker in het leven, blijkt de realiteit net even anders.

 

Het begon met een gevoel omzetten in beeld en woorden. Welk format past? Beeldmateriaal? Omschrijven wat ik wil en kan betekenen voor anderen. En wie ben ik eigenlijk om te zeggen, laat staan opschrijven, dat ik iets kan betekenen voor een ander…….?
Een en al keuzes. En laat ik daar nou net niet van houden. Want gemaakte keuzes maken alles ineens zo definitief. Wat als ik het straks anders zie of wil????

 

En dan wil ik natuurlijk ook nog de allermooiste, leukste en orginieelste website : )

Ik was op zoek naar perfectie. Op alle mogelijke manieren.

 

Gelukkig kreeg ik gaandeweg het proces allemaal nieuwe inzichten. En heb ik oude overtuigingen, die mij stil lieten staan, kunnen ombuigen naar iets waarmee ik wel verder kon.

 

Zo ben ik gaan inzien dat keuzes niet definitief zijn, maar richting geven. En dat ik zelf beslis of en wanneer er ruimte is voor “new beginnings”. Dat gaan staan voor wie ik ben en wat ik wil echt super spannend is. En dat het oke is om dit te voelen, maar dat ik het toch ga doen!

En……zit perfectie niet juist in het imperfecte?

 

Dus hierbij mijn website. Nooit af, niet perfect, maar wel een mooi nieuw begin.

En eindelijk kan ik mijn recepten met jullie allemaal delen. Hoe fijn is dat!

 

Maar eerst vakantie vieren. Mezelf voeden en opladen. Met nieuwe ontmoetingen, lekker eten & drinken, een andere cultuur en lots of love & sunshine. En oja leren moes-tuinieren. Heel benieuwd hoe dat gaat zijn, hihi.

 

To new beginnings. Every day!

Tot over een paar weken.

 

Love ANNA

No comments

Leave a reply